Австралийска студентка, която се представя като Саманта, твърди че финансира разкошния си живот единствено като работи "спонсорка", а именно като спи три пъти месечно с директора на технологична компания.

За себе си казва, че е много сексуална личност, а обикновено след вечеря със "спонсора" завършвали в дома й. Затова и той плащал наема й (около 300 австралийски долара седмично), а се сдобила също така с нов автомобил, лаптоп и какво ли не. Всичко това, разбира се, платено от "спонсора", разказва тя за news.com.au.

Както много подобни екскорти, тя си търси и други спонсори на интернет страницата Seeking Arrangement. В момента има още двама "спонсори", с единия е вече три години, а с другия от пет месеца.

Тя се опитва да бъде практична и не иска подаръци като скъпи маркови чанти и обувки. Неотдавна взела книжка и един от спонсорите й веднага й купил автомобил.

Дружбата със "спонсорите" включва вечеря, разговори за личния живот и честни посещения в квартирата от мъжете, които плащат.

Единственото правило, на което Саманта държи е мъжете, с които излиза да не са женени.

Всяка година около 125 000 девойки само от Австралия се включват на страниците за търсене на "спонсори" с цел да си плащат студентските кредити и разходите.

"Спонсорките" в Австралия получават около 2 800 долара месечно, което е двойно повече от това, което биха вземали на половин работен ден.

Превод: БЛИЦ