Спортна зала “Младост” в Димитровград ще се превърне в най-горещото парти място този петък - 27 март. Благодарение на община Димитровград и съорганизаторите Deep Zone Records и Renesanz, мястото ще бъде преобразено до неузнаваемост и ще стане домакин на невиждано по мащаба си денс парти в централна и югоизточна България.
Специално за Dance Energy пристигат испанският топ диджей Sergio Fernandez и американската сензация Kobbe. Шоуто им ще бъде подгрято от едни от най-добрите родни диджеи – Balthazar, JackRock, Rossko и Dian, както и от Deep Zone Project с изпълнение на живо. В залата ще бъде инсталирана една от най-мощните озвучителни системи у нас, подкрепяна от уникално лазерно и светлинно шоу, както и от задължителните за всяко парти ефектни танцьорки. На пода на залата допълнително ще бъде монтирана и специална настилка.

Dance Energy ще е разделено на две отделни части, които ще продължат общо 11 часа. От 19:00 до 22:00 входът ще бъде 3 лв., без възрастово ограничение. След 23:00 часа срещу 10 лв. пък всички пълнолетни посетители ще станат част от шумното хаус парти, което ще продължи до ранни зори. Очаква се близо три хиляди фена от цяла България да присъстват на шоуто на Sergio Fernandez, Kobbe, Balthazar, JackRock, Rossko и DJ Dian. /БЛИЦ