По нестандартен начин завърши сутрешния блок на "Нова телевизия" днес. Виктор Николаев го водеше сам, без да обясни защо отсъства колежката му Мира Иванова.

В края на предаването, след поредната рекламна пауза, той бе включен в ефир заедно с водещите на новините и времето - Лилия Мустакова и Ники Василковски. Часът обаче бе 9,23, а блокът е до 9,30. За това Николаев уточни, че имат "предостатъчно време за новини, за много новини, които предстоят".

"Лилия Мустакова е в студиото. Ники Василковски е тук, имаш време за прогноза до края на тази и на следващата година", каза той с усмивка.

В 9,25 часа водещият продължи: "Заплаших колегите, че ако имаме още време да пълним, като едно време ще прочета програмата до края на вечерта. Помните ли - стояха говорители или говорителка и четат:

9,30 часа - "На кафе" - предаване на "Нова".

12 часа - "Новините на Нова".

12,30 часа "Принцът от мечтите" - романтика", зачете той от таблета си, но в един момент спря и закри ефира с думите: "Интересна програма предстои, няма да ви я чета цялата, защото времето ни за днес приключи. До утре".

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук