Аксиния от Star Academy винаги се е славела повече с неустоимия си сексапил, отколкото с гласа си. Снощи, на премиерата на лимитирана серия календар с авторска монохромна фотография „Reflections”, тя за пореден път остави без дъх представител на мъжкия пол, съобщава "Блясък".
Този път това беше холивудският актьор Тод Дженсън, който живее и работи в България. (Той има участие в над 50 амeрикански продукции, между които „The Code”, „The Gift”, „Opеration Delta Force”). Докато Аксиния пееше на сцената актьорът излезе да дефилира и палавницата толкова предизвикателно започна да му танцува, че на американеца щяха да му изскочат очите.
Интересното е, че и двамата участват в заснемането на уникалния календар. Освен тях в него се изявяват и Мис България 2007 Юлия Юревич, танцьорът от Dancing Stars Атанас Месечков и манекенката Гергана Дончева.
Премиерата на „Reflections” беше отбелязана с модно ревю от участниците в календара (повечето от тях модели на Expose Models) и с постоянна жива музика, изпълнявана освен от Аксиния и от група Expose. /БЛИЦ