На стола на богатството в петък тази седмица ще седне „лошото момче” на българското кино – режисьорът Андрей Слабаков, известен със своята ексцентричност, послочивен с болезнената си откровеност и циничното си чувство за хумор. Той е и поредният ВИП гост в звездната Къща в Нови хан, където ще остане две седмици.
Парите, които ще спечели Андрей Слабаков, са предназначени за деца, страдащи от церебрална парализа и епилепсия; деца с проблеми в говора и слуха и други.

Един от „злите езици” в Биг Брадър 3 ще се закани на ВИП съквартирантите, че им е приготвил интересна режисура. Както той самият заяви, и в лайфа на реалити предаването в сряда вечер звездите в къщата не трябва да бъдат оставяни да скучаят и бездействат. За това в близките две седмици ще се погрижи талантливият режисьор, прочут с чепатия си нрав.

„Кой термин означава страх от алкохола?”, „Кое е старото име на Лъвов мост в София?”, „Кое изделие при дебюта му в Европа е наречено „селадон” по името на популярен герой от френски филм” са някои от въпросите, на които устатият режисьор ще отговаря пред Ники Кънчев. Неговата игра ще наблюдават и коментират всички съкваквартиранти в Къщата. /БЛИЦ