"Игри на волята" и "Фермата" в горещ момент в навечерието на старта на двата сезона. Двама от най-запомнящите се участници на конкуриращите се риалитита, бяха засечени от читатели на агенция БЛИЦ в твърде близък и любопитен момент в центъра на София.

С огромна изненада, жителите и гостите на столицата бяха буквално отвяни от романтичния полет на тротинетка, върху която в ръцете на свободния в момента Стоян, от Сезон "3" на Игрите усмихната се вееше търсещата мъж до себе си Хепи Ванче - победителка от "Фермата 6".

Прелитайки плътно допрени един до друг под капките на фонтаните на НДК, двамата бяха обсипани с бурни аплодисменти от преминаващите покрай тях хора.

Странични възгласи дори им пожелават щастлив меден месец! Според запознати, Стоян и Хепи Ванче са участвали като екип в предстоящия сезон на "Maximal Revenge", който ще стартира на 25-ти септември в youtube.

Възможно е двамата да са си допаднали като тандем не само на арената, но и в живота. Въпросът сега е: Хепи ли е Хепи Ванче в прегръдките на здравеняка Стоян?!?

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук