Фолк певицата Емануела без свян си свали бельото си в отговор на провокация на Азис. „Единствената разлика между мен и другата Емануела е, че аз не съм спала с жена”, разказва попфолк фурията. На въпроса на Васко дали е имала връзка с футболиста Благой Георгиев, Емануела отговаря: „Как ще си легна с Благой Георгиев, той си има приятелка. Имаше някаква интрига с него, но по-скоро беше медийна”.
„Има някои пози от Кама Сутра, които не могат да бъдат направени”, откровено коментира Емануела в разгорещен разговор с Азис. Пред водещия изпълнителката сподели, че любимата й секс поза е да е отгоре, а най-нестандартното място, където е правила секс, е във вертикален солариум: „Хем се печеш, хем ти е хубаво”, сподели тя.

Попфолк дивата е категорична, че не може да има сексуални отношения с някой, който не я привлича без значение финансовото му положение. А относно табутата в секса, певицата споделя: „Необяснимо е да имаш табута за нещо, което правиш за удоволствие!”.

Първи гости в специалното петъчно издание на „Вечерното шоу на Азис” бяха семейство Елеонора и Владо Манчеви.
На питането на водещата дали наистина футболистите са много добри в леглото, „Мисис Вселена 2007” споделя: „Всъщност няма причина да съм недоволна, чувствам се много добре”. И според двамата партньори бракът не е променил отношенията помежду им, а за бебе ще мислят „когато му дойде времето”.

Оказва се, че най-красивата омъжена българка е доста крайна в решенията си и със сигурност би отвърнала на изневярата с развод. И двамата съпрузи споделят, че си имат доверие и независимо на какво разстояние са един от друг винаги са заспивали спокойно. Футболистът на ЦСКА признава, че не е ревнив, докато се случва Елеонора да изревнува. „Когато тя е с един човек, е изцяло отдадена на връзката, такова е нейното възпитание”, обяснява Владо. В момента звездното семейство е съсредоточило усилията си в построяването на нова къща, която е почти готова. Двамата обсъждат заедно всеки един детайл около строежа.

„Не смятам че завръщането му в ЦСКА е крачка назад, напротив това е един трамплин, който ще му даде възможност да отиде в чужд отбор, където ще се чувства добре”, коментира кариерата на съпруга си Елеонора Манчева. /БЛИЦ