Бельото на Благо Джизъса се оказа неустоим фетиш за жените в "Сървайвър". В началото на риалити формата фолкпевицата Татяна прие присърце задачата да пере гащите на футболиста, а сега, две седмици преди финала на 16 май, инфлуенсърката Мария директно ги обу.

Блондинката скочи в бельото на татуирания спортист, след като беше изгонена при него и певеца Тино на Острова на отшелника. „Двамата бяха много гостоприемни към мен, посрещнаха ме прекрасно.

Благо буквално си даде гащите, за да спя с тях, защото бях без дрехи“, откровено призна Мария и предизвика бурен смях и в племето, и в собственика на гащите.

Инфлуенсърката се озова на самотното парче земя, след като съперниците й за голямата награда от 150 000 лева гласуваха срещу нея. Въпреки че намери скрития идол, Мария не го използва, за да се спаси, защото не очакваше да бъде номинирана.

След като преспа с гащите на Благо на Острова на отшелника, тя влезе в битка за оцеляване с останалите двама изгнаници. В играта за баланс Тино бързо загуби координация и напусна риалитито. Загубата той прие с типичните за него спокойствие и достойнство.