Tom Angelripper и неговите колеги ще пристигнат в 15.20 на втори терминал.
Всички почитатели на Sodom могат да посрещнат заедно любимата си група в петък на летище София – ден преди съвместния им концерт със сънародниците им Grave Digger на 7 февруари в зала Христо Ботев.

Фронтменът Tom Angelripper и неговите колеги ще пристигнат в 15.20 часа на втори терминал.

Програмата на музикантите ще бъде натоварена още от самото им стъпване на българска земя. Веднага след пристигането си Sodom ще гостуват в радио Z-Rock и след кратка почивка в хотела ще се отправят към метъл бара на София The Black Lodge.

Там групата ще изтегли наградите от съвместната игра на заведението и АРТ БГ - тениска с оригиналните автографи на Sodom, CD на групата и билет за концерта. До петък метъл феновете все още могат да се включат в играта като попълнят талон с два въпроса.

Сутринта на 7-ми Sodom ще направят кратка обиколка на София преди да влязат в зала Христо Ботев за саунд чек. По време на целия си престой у нас, Sodom ще разчитат в натоварения столичен трафик на превоз с луксозни автомобили, предоставени специално за тях от Volkswagen България.

Междувременно стана ясно, че партито след концерта, което АРТ БГ традиционно огранизира за гостуващите групи, ще се състои в клуб Маската в Студентски град. /БЛИЦ