Татяна отпразнува Трифон Зарезан и Свети Валентин в нашата южна съседка Турция, където имаше концерт. Луксозният ресторант в Чорлу трудно побра всички желаещи да празнуват заедно с българската звезда.
Това е втори концерт в рамките на десет дни в един и същи ресторант в Чорлу, което е голям комплимент за певицата. Българската общност посрещна Татяна с бурни аплодисменти и огромни букети още при първата й поява на сцената, съобщава signal.bg. Напълно в синхрон с духа на Деня на влюбените изпълнителката откри своя концерт с песента “Всичко е любов”. В разгара на вечерта Татяна запя в съпровод на оркесъра на ресторанта и предизвика истинско възхищение. Весела компания изненада певицата с необичаен подарък – детски микрофон със стойка, който тя спечели от нарочна томбола.

В момента Татяна работи върху най-новата си песен, която е с работно заглавие “Ако аз съм чуждата”. Музиката и аранжиментът са на Пламен Стойчев - Папо, а текстът е на Росен Димитров, с който певицата работи за първи път. /БЛИЦ