Мегазвездата на фолка Ивана подкара огромен тир на летището край Елин Пелин.

Голяма транспортна фирма бе наела Лесново за своето частно парти, а изненадата за шофьорите бе концертът на певицата, пише "Телеграф". 

Първоначалният замисъл на организаторите бил просто да докарат звездата до сцената с камиона.

„Аз обаче попитах дали не мога аз да го карам, при което ме изгледаха странно. Сигурно си викаха - тая кифла с къса пола и микрофон какво ли си мисли. Но не знаят, че съм с категория „С“ и неведнъж съм карала камиони с големи габарити.

Да си призная, очаквах да е по-трудно, като да управляваш ГАЗ-ка, с голям лост и междинна газ, а то един копче само - натискаш и тръгва. Даже вътре при мен в кабината имаше един човек, който само викаше „По-лекичко, по-лекичко“, разказа за необичайното си преживяване Ивана.

От клипчето, което е публикувала във фейсбук страницата си, се вижда как тя пристига с тира, а шофьорите от двете му страни са изненадани да видят точно нея зад волана. Още повече че върти геврека с едната ръка, а с другата държи микрофона и пее хита си „Ние сме номер едно“. Сцената е била направена на самата писта на летището, а около нея са шатрите с почерпката за шофьорите.

Самата Ивана е била скрита в едно от помещенията, преди да се качи и да подкара тира.

„Много шантаво беше, но и аз много се изкефих“, призна примата.

Преди години тя също имаше транспортна фирма, която обслужваше линията Айтос-Бургас.

„Ние обаче превозвахме пътници с 50-местни автобуси, а тези - товари. В един момент обаче сметките не излизаха и затова прекратих тази дейност“, каза още певицата на народа.

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук