От няколко дни Ким Кардашиян поздравява българските зрители в ефира на Нова телевизия. Мистериозното видео загатва за предстояща среща и всички си задават въпроса дали световната знаменитост планира голяма изненада за феновете си в България.

Сензацията Ким Кардашиян набра голяма популярност през 2007 г., когато в медийното пространство изтече нецензурен клип с нейно участие, а малко след това стартира, превърналото се в огромен хит по целия свят, риалити шоу „Животът на Кардашиян“. През последните години Ким успява да се утвърди като модна икона и успешна бизнес дама. Останалите сестри от голямото семейство Кардашиян – Кортни, Клоуи, Кендал и Кайли също могат да се похвалят с колосално влияние и ярко присъствие в социалните мрежи. След един от най-кратките бракове в американския шоубизнес, през 2014 г. Ким се омъжва за рапъра Кание Уест, от когото има 3 деца и очаква четвърто тази година от сурогатна майка.

Каква ли изненада е подготвила Ким за българските си почитатели, днес се питаха и в „На кафе“. А Гала загатна, че може би именно тя ще е следващият гост-панелист в предаването.