Бизнес нюха си съм наследила от своите родители. Много ги обичам и се радвам, че са направили такава личност като мен. Това заяви Гери-Никол в предаването „Събуди се“ по Нова телевизия.
„От близо 2-3 седмици си живея сама“, призна 19-годишната певица. Това станало без много драми, след няколко разговора и без поставяне на условия. Тя решила да живее в София, за да се занимава в ангажиментите си, а ѝ били изкючително трудно постоянно да пътува от Варна.
 

В София изпълнителката се радва на свободния живот, но отговорно. „Снощи бяхме на вечеря с приятели, после те казаха: „Хайде на дискотека“. Отвътре ми гореше, но им казах: „Аз утре сутринта съм при Лора Крумова, не мога“, разказа тя. Водещата пък въздъхна с облекчение: „Ако не беше дошла, щях да се гипсирам“.
 
По темата за момичетата, които си слагат силикон в гърдите, за да си хванат богат мъж, Гери-Никол коментира: „Не бих впечатлила някой с плът, а бих впечатлила с интелект“. По думите ѝ, всеки сам си решава, но „за мен не е правилният начин това.
 
Тя сподели и какво би пяла с удоволствие в риалити шоуто „Като две капки вода“, което стартира утре: „Искам да ми се падне попфолк. Аз обичам попфолка, харесва ми тази музика. Имам много приятели от там, с които си споделяме опит“.