С бляскаво парти на 12 март ще отбележи представянето на своя нов проект - уникален календар с монохромна фотография, агенция Expose Models.
Домакин на светското събитие ще бъде хотел Dedeman Princess Sofia. Участниците в заснемането на календара ще пристигнат с лимузини и ще бъдат посрещнати на червен килим пред входа на хотела.

Календарът носи името Reflections, чийто превод може да се интерпретира по два начина - "отражение" и "размисъл". В композицията на всяка страница е вплетено различно по форма, големина и символика огледало, с различни отражения в него, а на гърба й има кадри от мейкинга.

В луксозния календар "Reflections" на Expose Models участват Аксиния, Атанас Месечков, Юлия Юревич и Гери Дончева - модели на агенцията. Интересно е, че в заснемането на календара участва и Тод Дженсън - холивудски актьор, който живее и работи в България. Тод има участие в над 50 амeрикански продукции, между които "The Code", "The Gift", "Opеration Delta Force". Бил е водещ във VH1 и Е! ENTERTAINMENT T.V. Светлана Славкова/БЛИЦ