Най-голямата сензация, която развълнува изключително много зрителите е, че Михаил Билалов се завръща в сериала. Естествено, това значи и „възкръсването“ на неговия герой Петър Туджаров – Джаро.

Всички се питат как точно ще се случи това, при положение, че мафиотът беше убит даже не в последния, а още в четвъртия сезон.

Не друг, а Кошлуков на практика издаде как митичния мафиот ще се появи отново на екрана. Новият сезон ще включва ретроспективни епизоди от историята на бандата на Джаро.

Те ще върнат зрителите в началото на историята на престъпния бос. За целта вероятно ще се наложи Михаил Билалов да бъде „подмладен“ с грим или дигитални ефекти.

По-интересно е обаче какво ще се случи с най-популярния герой на сериала – Куката. Героят на Мариан Вълев остана един от малкото живи от основните персонажи в „Под прикритие“ и не е невъзможно да видим неговата трансформация в днешни дни.

Вълев заяви на представянето на новия сезон, че смята сериала за възможност да се кажат важни неща за реалността, в която живеем, което дава надежда, че ще видим истинското завръщане на Куката.

 

Иначе главният герой в „Под прикритие“6 ще е нов и ролята му ще се изпълнява от Юлиан Вергов. Най-вероятно той ще играе полицейски шеф.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук