Георги Мамалев се оказа слънцето, което трябва да огрее навсякъде. Най-вече в шоутата на Нова телевизия. Малкият голям актьор ще влезе за седмица във "ВИП брадър". След като се включи в "Царете на комедията", които ще връхлетят ефира на 24 март, сега Жорката е дал окей да се разкрепости, макар и за кратко, в компанията на съквартирантите, съобщава "Стандарт".
Още повече че между тях е неговата отдавнашна приятелка и колежка от сцената, екрана и "Денсинг старс" Аня Пенчева.

Двамата имат дори сексуални сцени в "Последната нощ на Сократ" на Здравко Митков, хит в афиша на Народния театър. Мамалев е с Аня и дъщеря й Петя Дикова в "Рейс" на Борис Панкин. Очаква се той да скъса от майтапи и танци народа в Къщата.

Звездите от събота са затворени при най-строга охрана в луксозни стаи на "Експо хотел". Говори се, че единствено на Аня и Пипи са разрешили да ползват общи покои. Сигурното е, че на съквартирантите им е забранено да говорят по мобилните си телефони. Специалното внимание обаче е факт - лимузини с тъмни стъкла, секретни входове, тайни асансьори.

В Къщата в понеделник влизат 17 известни българи. Всяка седмица към тях ще се присъединява по един гост, отново знаменитост, който в продължение на седем дни ще помага в набирането на средства за благотворителните каузи и ще участва непосредствено в мисиите и задачите на съквартирантите. "Виповете" надали ще имат много време, за да седят на диваните. В целия сезон гласуването ще е положително, под наслов "Спаси своята любима звезда, защото тя помага". Водещ на живите предавания ще е Ники Кънчев. Днес към него ще се присъединят Димитър Рачков и Мария Игнатова. Фолк певицата Камелия ще води предаването "Голямата уста".

Третият сезон ще продължи осем седмици, всяка от които ще е посветена на една благотворителна кауза. В края на предаването събраните пари ще бъдат разделени поравно. Печалбата на всички съпричастни в организирането на "ВИП брадър 3" ще бъде дарена за каузите. Мобилните оператори ще задържат само сумите, които да покрият техните разходи. Началото е утре, 16 март, от 20 часа. /БЛИЦ