Фолк певицата Мария отново легна под ножа, твърди Флагман.бг. Дивата се подложи на скъпа процедура при топ хирург в столицата. Вчера изпълнителката на „Липсваш, мило мое” се тунингова с нови скули.

Манипалцията е направена при гуруто на естетичната хирургия д-р Николай Георгиев и разбира се струва доста скъпо.

Още утре обаче Мария ще заблести в целия си блясък в хитовата бургаска дискотека „Planeta Payner Club”, която смени своето култово  място в приземието на тоталитарното кино "Септември" поради започналия там грандиозен строеж.

В петък вечер морските фенове на миньончето ще имат възможността да се насладят на най-новите парчета на фолкпевицата на ул."Шейново"3, където зимно време винаги е имало преди това вървежна дискотека. Мястото се очертава като най-посещавано за предстоящите декемврийски празници.

В коридорите на музикалната компания "Пайнер" се шушука, че именно Мария ще открие мега концерта й на 3 демекври в Пловдив и е твърде вероятно да е започна разкрасителните процедури още от сега. По закон в музиката най-големите имена откриват или закриват грандиозното събитие.

За Мария това ще бъде истинска чест, тъй като миньончето отдавна се цели да се нареди сред горните позиции, където пък за трона обичайно се бият Галена и Преслава.