Найден от Биг Брадър разказа за Агенция БЛИЦ защо му беше свалено предаването, за любимите му гости и за приятелството си с Митьо Пищова.
Какво се случва около теб в последните месеци?

Честно казано нищо интересно. Зимата е малко скучен и лайнян сезон за мен. Повечко бездействам от както спряха предаването ни по GTV. Иначе продължавам да пиша рубрики за едно светско списание, както и изпълнявам функциiте на мениджър в една строителна фирма, където съм и съдружник. Както се знае обаче зимата е “мъртъв” сезон и за строителното бизнесченце.

Не мислиш ли, че е крайно време да кажеш защо спряха "Нешоуто на Нед"? И то в момент, когато предаването беше с изключителен рейтинг?

Шефките на GTV ми казаха, че спирането на предаването ни е било наложено от BTV ! GTV е телевизия, която е клон на BTV и прави това, което и наредят от горе. Явно важни кадри на BTV не са харесвали идиотското ни шоу и са наредили спирането му под предлог, че не е подходящо за концепцията на GTV ! За мен е ясно че докато високите постове по телевизийте се заемат от пенсионери по душа и сухари, образи като моят винаги ще бъдат гонени и нежелани. В никакъв случай не претендирам, че съм се справял страхотно като водещ или пък че съм симпатичен и неотразим, но както каза ти факт е, че предаването ни имаше страшно много фенове сред младите хора и това лесно може да бъде проверено.

Скоро да те очакваме ли на екран? Замисляш ли нещо и имаш ли оферти от определени телевизии?

С моят колега Зюмбюл Силвестър подготвихме подробно и бюджетирахме две много свежи концепции за телевизионни предавания. Вече ги представихме пред няколко телевизии и се надяваме, че все някъде ще ги одобрят. Наистина имам огромното желание да продължавам да дразня от телевизионният екран всички темерути, бабички и сдуханяци които не ме харесват ! Тук е момента да кажа, че преди броени дни официално бях поканен на кастинг за ко-водещ на Ники Кънчев за лайфовете на VIP Brother 3. Подобна покана си е огромно признание за тъпо копеленце като мен!(смее се)

Имаше възможност да разговаряш едни от най-известните българи в шоуто си? Кой гост ти направи най-силно впечатление и с какво?

Епааааа има няколко гостенчета, за които се сещам в момента и мога да кажа че направо ме “разбиха” по време на гостуването си в студиото ! Това са: Lady B , Радо “Прашката” , Митьо Пищова , Анита Мейзер , Евгени Минчев и разбира се културистката Милена Тевилова. Всеки един от тези гости е огромен титан за мен и най-важното е, че бяха готови на всичко в името на шоуто, точно както и аз.

Имаше ли и такъв, когото едва си го изтраял до края на шоуто?

Имаше, и то няколко, но не искам да казвам кои са от уважение към това, че все пак са приели поканата ми да участват в предаването ми. Най-трудния гост, който имах, може би беше македонският писател Алекс Букарски. Нямахме преводач в студиото, защото мислехме, че ще може да се разбираме и без негова помощ. Впоследствие обаче се оказа, че аз и целият екип не можехме да схванем почти нищо от това, което той плямпаше. През цялото време се напрягах да го слушам и всичко вървеше адски тегаво. В крайна сметка скалъпихме нещата и по телевизията не си пролича изобщо за проблема които имахме по време на снимки.

С коя от простотиите си най се гордееш? И има ли такава, която все още не си осъществил?(става дума за простотиите, които правехте в шоуто)

Кв’о ?!? Че аз никога през живота си не съм правил простотии !!! Нямам намерения да правя и за напред !!! (смее се)

След някой от номерата ви имали ли сте фатални последици? Примерно да стигате до болница, да идва полиция, да скочат да ви бият...?

До болница чак не се е стигало, но е имало няколко кофти контузии и наранявания. Имаше един номер, в който слизахме по задници по стълби. Тоест един от нас сядаше в началото на стълбите, а други двама от долу го теглеха с въже, така че той да се друска по задник надолу по стъпалата. В това изпълнение аз сериозно изкълчих гъзчето си и три месеца след това не можех да седна спокойно… Казвам ти, копеле, не можеш да си представиш за какъв дискомфорт и болки ставаше въпрос… Иначе четири пъти са идвали полицаи по време на снимки и в два от случаите са ни карали в районното.

Стана доста близък с Митьо Пищова покрай шоуто? Какъв е той в действителност? Същият ли е , какъвто се представя в медийното пространство? Теб успя ли да те уреди с някоя от неговите бройки или манекенки?

Еми, че то всички май вече разбраха, че не е точно такъв, за какъвто се представя. Бих казал, че малко преувеличава. Истина е обаче, че е доста забавен и е голям класик. За мен той е много ярък и колоритен образ. Искам, когато порасна, да стана като него !!! Не ме е уреждал никога с никви женки, а ми се струва че на него самия му е трудно да се уреди… Все пак са малко жените на този свят които, биха спали с… кит! (смее се)

В песента си "No mercy" Слави направи на пух и прах родния светски елит? Дори в клипа присъства и твоя образ под репликата "...в който звезда става всеки идиот"? Обижда ли те това и какво мислиш за Слави изобщо?

Да, гледах този клип. Не ме обижда, защото аз самият винаги съм се стремял към имиджа на идиотин. Ако трябва да се сърдя, че хората ме мислят за такъв, мога да се сърдя само на себе си. Така или иначе званието “идиот” е гордост за мен и означава че съм се справил добре с образа си. Колкото до Славчо аз му бях огромен фен до преди да се наложи в BTV. От тогава насам обаче той демонстрира огромен егоцентризъм и самолюбие. Направи ми много лошо впечатление и това, че повечето медийни личности, които оплюва в клипа си “Време Е Някой Да Изхвърли Боклука” преди са били гости в неговото студио и тогава той ги е наричал “приятели”. Това може да се определи само като – лицемерие, браточка !

С Пацата от Биг брадър също завързахте дружба, но на екран често се карахте и за малко не стигахте до бой? Какви са ви отношенията в крайна сметка?

Всъщност стигнахме до бой но извън снимките на предаването и аз леко го попребих. Потече му кръв от Гълабовския нос и се разрева като кльощава и неоправдана женичка ! Той до последно се правеше на много отворен и ме обиждаше, но когато влязохме в ръкопашна схватка се оказа, че далеч не е в категорията ми. Преди бяхме приятелчета, но след този случай вече не сме и, ако го срещна някъде пак ще го плескам !!!

Какво ти предстои оттук - нататък и какво да очакват хората от теб?

На хората едва ли им дреме какво ми предстои на мен занапред. Тук обаче мога да ти разкажа за нещо друго, с което съм се нагърбил от скоро. Заедно със собственика на авто писта “Дракон” с. Калояново и други типове сме се заели с организирането на най-мащабният автомобилен фест, правен в България до сега. Той ще се проведе най-вероятно в края на лятото и ще продължи няколко дни. Замислили сме много интересни състезания, атракции, демонстрации и игри за посетителите. Освен това ще има свободна зона за къмпингуване до самата писта както и огромна сцена за различните изпълнители, които ще поканим. Ще има яки DJ-и и разбира се безплатно стриптийз шоу всяка вечер за всички от сърце.

Интервю на Георги Стоянов