Купон в Ялта с безплатен вход за феновете.
Феновете на U2 ще могат да изтеглят новия албум No Line on the Horizon от портала 4fun.bg още в деня на световната му премиера, съобщава TechNews.bg. Най-големият музикален портал в България предлага за легален даунлоуд цялата дискография на великата рок банда.

Междувременно БТК организира парти с музиката на U2. Купонът ще бъде в клуб Ялта на 4 март от 21 часа с безплатен вход. Феновете ще чуят за първи път парчета от новия албум на U2, както и много хитове на легендарната ирландска банда. Български звезди подготвят лайв изпълнения на любими U2 песни, а ремикси на парчетата ще пускат DJ Ради и DJ Face.

Рок феновете, които са клиенти на БТК ADSL, могат да изтеглят новия албум и всичко на U2 безплатно и легално от 4fun.bg. За целта е необходимо да се регистрират на 4fun.bg и да изберат ROCK като свой любим стил. Създаден и записан на няколко различни локации, No Line On The Horizon е 12-ят студиен албум на групата и е тяхното първо заглавие след албума с над 9 милиона продадени копия How To Dismantle An Atomic Bomb от края на 2004. Пилотният сингъл от албума е Get on Your Boots, а уникалният клип към него е на френския режисьор и артист Алекс Курт, който има Грами за клипове на U2.

В 4fun.bg меломаните могат да свалят повече от 100 000 песни от всякакви музикални стилове, стига да са клиенти на високоскоростния интернет БТК ADSL. Музикалното съдържание на сайта е каталог на най-голямата музикална компания в света Universal Music и се обновява с най-новите хитове и албуми, които излизат на пазара. /БЛИЦ