Бившата тв водеща и настояща писателка Венета Райкова си е сменила носа. Това става ясно от новите й снимки, на които изглежда тотално променена. 

Най-осезаема е разликата на обонятелния й орган, който удивително прилича на този на фолкзвездата Камелия, пише "Телеграф".

Заедно с новата си визия Венета Райкова направи и интимни признания във фейсбука си. 

"Разказах ви за филмите, които харесвам, песните които слушам ви ги пея всеки ден в сторито, а сега за мъжете - другата тема, за която ме питате на лични. Откакто се разведохме преди почти 4 г., нямам гадже, защото не искам връзки и обвързване. Имам авантюри с красиви вдъхновители на книгите ми на възраст от 30 г. до 40 г., с които се виждам по един-два пъти, защото всички ми омръзват бързо. На този етап от живота ми не се влюбвам, така съм избрала да живея, доволна и щастлива съм", признава блондинката от Попово. 

Тя е категорична, че е свободна жена, финансово независима и живее както си иска.

Бившата водеща на тв таблоида „Горещо“ се ожали не само от многобройните покани за срещи на лични съобщения в социалните мрежи, но и от кандидатите за компанията й, които пренебрегват творчеството й.

„Еее, по-полека, побъркахте се да пишете на лични, покани за срещи, за разговори, как пък един ухажор не е прочел една моя книга. Написала съм 9 книги, от тях щяхте да разберете и как да подходите към една жена, че да ви обърне внимание. Искате да си говорите с мен, за какво да си говорим, за времето ли, то е ясно, утре ще вали сняг, няма нужда да си губим времето в подобни разговори“, избухна авторката на „В като Вендета“.