Парапланерист с любовно послание за гимнастичката Валерия се приземи тази вечер във „Фермата“ и внесе смут в романса й с футболиста Алек.  Старозагорската хубавица не веднъж разказа за връзката си с много важен в обществото човек, който не желае да я показва пред хората и пази отношенията им в тайна. Любовната й история с Алек пък я накара да поиска да сложи край на тази афера, когато излезе от риалитито.

Мистериозното гадже обаче изглежда е взело нещата в свои ръце и следейки романа им, й прати писмо от въздуха. Парапланеристът развя, а след това и кацна с транспарант с надпис „Шуше, липсваш ми! От Пешо“. 
 


Суматохата около това коя е Шуши и кой е Пешо събуди Валерия и първоначално тя полудя от щастие. „И ти ми липсваш“, реагира в първия момент старозагорското Бентли, а след това избухна в сълзи. Утеши я най-добрата приятелка на Алек Виолета, която напрегна ситуацията като заяви, че мъжете трябва да се учат от такива изненади. 

„Това дори не съм си представяла, че може да ми се случи и в най-големите ми мечти. Не мога да повярвам, че се е осмелил. Това променя нещата, по принцип бях изключила за него от дни насам“, призна Валерия. 

На любопитството на останалите най-желаната заралийка отговори, че Пешо е бивше гадже. Малко по-късно се наложи да прави признания на новия си любим Алек, който доеше крава, докато тя получаваше любовното си послание. А след като разбра, заяви отново намеренията си към Валерия пред всички и обясни, че той ще се бори до край за любовта й. 

„Не ми пука нито за Пешо, нито за Иван. Луд съм по теб, обичам всичко в теб. Това ти е моментът да покажеш момиченце ли си или жена“, метна й ръкавицата Алек, който вече заяви, че би се оженил за Валерия и в реалния живот. След първоначалния шок тя му обясни, че във фермата си е дала сметка за много неща за връзката си, които щяла да каже кратко и ясно, когато излезе. 

„Дано въпросният човек отвън е осъзнал какво ми е причинил. А пък тук с това приятелче Алек става много интересно. След думите които изрече на обед повярвах, че е истински и това е нещо, което ми е липсвало“, обобщи инфарктния ден старозагорката. Кой е мистериозният кандидат за сърцето й, Валерия не каза и тази вечер.