Стотици коментари във Фейсбук предизвика участието на Василена Димитрова в "Стани богат", което бе излъчено преди десетина дни в ефира на bTV.

Голяма част от зрителите счятат, че младата дама е нямала капацитет да се изявява в подобно предаване.

Други я защитават с мотива, че притеснението в такива случаи играе много голяма роля. Не липсват и такива, които открито укоряват водещия Михаил Билалов, че е подсказвал и е помогнал на участничката да стигне по-напред в играта, пише plovdiv24.

Шок в "Стани богат"! Билалов заговори за неприлични жестове на красива участничка!

Ето и малка част от коментарите:

- От втория въпрос нататък беше много колеблива. Добре, че водещият помагаше и стигна сравнително далече с оглед тази колебливост. Голям е контрастът с момчето преди нея.

- Все няма идея горката! Ами за какво си седнала там, момиче?!

- Не мога да разбера какъв е смисълът да се подпират подобни участници, а хора с очевадно доста по-големи умствени възможности като предишния участник да не се радват на такава помощ от водещия. Определено прави лошо впечатление, при това тази тенденция е още като беше в БНТ предаването.

Нищо против момичето, но и 500 лв са й много за играта, която показа. Но при нея имаше "Успокой се, помисли, ама точно този жокер ли е най-удачен". При момчето от БАН: "Маркираш ли? Реши ли?" Няма "ама помисли", няма "сигурен ли си"...

Показателно за мястото в нашето общество на учените и на кифлите. Разбирам, че предаването няма интерес да раздава големи суми често, но да гледаме нонстоп въпроси максимум до 1000-1500 лв... Така няма да се увеличи аудиторията.

- Добре си е момичето - на всеки се случва да се притесни и да не успее да се концентрира на място. Познанията и областите, в които тя учи и е силна, може би са съвсем други - не я съдете така грозно!! Едва ли всички смеещи се ще сте толкова велики там, на стола... Българинът е много добър в това да се подиграва, особено от дивана! Бъдете по-позитивни!

- Но пък Билалов се скъса да подсказва

- Тази Билалов я извлачи до тук! Много зле! Само хубост не стига за това предаване.