Константин сериозно е сгазил лука, след като на пияна глава си легнал със своя луда фенка. Въпросното момиче обаче се оказало наистина с психични отклонения и след креватната си история с Коцето не спира да го преследва всячески от няколко месеца насам.

29-годишната Десислава отдавна е известна в чалга средите под псевдонима Десани. Блондинката от Дупница напира да стане известна вече години наред, като от нахалното й поведение преди време пропищяха Азис и Алисия, пише blife.bg.

Жертва на ухажването й се оказал Константин, който е жива икона на Десислава и нееднократно тя е декларирала, че е най-голямата му фенка. Преди няколко седмици блондито се оказало на една сцена с хитовият изпълнител и докато той си пеел песните, тя страстно въртяла кючеци. С приповдигнато настроение от няколкото обърнати уискита Коцето не останал безразличен към девойката, която не спряла да му се сваля. Дори на сцената той си позволил да я целува и опипва, а след края на ангажимента му, двамата се оказали в едно сепаре. Опиянените хормони на певеца си казали думата, тъй като пред десетки посетители в кръчмата той не спрял да натиска девойка, която дори си свалила сутиена без притеснение.


Оттам насетне историята мълчи, но на другия ден кръшнатаДесислава разправяла пред всички на всеослушание, че успяла да сбъдне мечтата на живота си, успявайки да преспи с Константин. Макар пиян, певецът бил същински звяр в леглото, двамата изпотрошили хотелската стая от бурен секс и успели да свършат работата цели два пъти. Русата девойка дори повярвала, че историята им не е секс за една нощ и започнала постоянно да тероризира изпълнителят, канейки го на срещи и обяснявайки му се в любов.

Прочитът на историята според Константин обаче е друг. Певецът признава, че под въздействието на алкохола се е натискал публично с апетитната блондинка, за което свидетелстват и снимките, но оттам насетне е категоричен, че в никакъв случай не си е лягал с нея. 

„Напих се – напих се, но помня какво съм правел. Верен съм на жена си, как може да вярвате на едно момиче с психични отклонения!”, кълне се мачото на чалгата. Той е решил да даде под съд фенката, ако не спре да твърди пред медиите, че е имала сексуална авантюра с него.