Рекорд за най-бърза продажба на нов музикален продукт реализира у нас Рени, която издаде четвъртият си сръбски албум и единадесетия по ред както в Сърбия така и у нас. За своите фенове Рени сподели: “След данните, които получихме заедно с моите разпространители от “Орфей мюзик” още със старта на тиража на “Опа-опа” заявките са изкупени буквално за три седмици - 17 хиляди копия.
По данни на дистрибуторската фирма съм направила рекорд в продажбата на музикална продукция в последните години. Това беше и основната причина да стартираме ре-тираж. Формулата на успеха беше продажбата на албума и DVD-диска на промоционална цена, както и разпространението му чрез вестникарските мрежи”, допълни звездата. “При мен няма нещо неочаквано, защото когато човек работи и планира това, което трябва да се случва неочакваното става очаквано. Като пример бих посочила издаването на албума ми “Виж ме”, който е първи в кариерата ми след напускането на музикална компания “Пайнер”. След това поредния 4-ти за Сърбия албум “Опа-опа” и 11-ти в кариерата ми, както и решението да се появя отново, за да покажа очакваните от мен нови хитове. Безспорно най-неочакваното нещо се оказа очакваният с голям интерес от феновете ми грандиозен концерт в зала 1 на НДК, който е трети по ред голям концерт в тази зала. Искам скоро да правя във всеки български град такова представяне, защото смятам, че българите го заслужават.”
Това, че съм самопродуциращ се изпълнител ми помага, защото освен за творчеството си мога да преценя кога и къде да почивам, дали да спра концертите си и участията, за да почивам със семейството си. Това може да си позволи единствено човек, който е постигнал определено ниво и знае кога да работи и кога да почива. Винаги се радвам да почивам с двамата си мъже в живота голямата ми любов Борис и синът ни Борис-младши. Имаме традиция в началото на всяко лято да бъдем на екзотично място. Тази година бяхме в Израел – една прекрасна обиколка на три морета - Средиземно, Червено и Мъртво море. Всеки юли почиваме в Албена и тази година го направихме, като винаги сме в компанията и на Влади, първият син на Борис. Така с двете деца с майка ми, с жената, която се грижи за децата ние сме като едно голямо семейство. Въпреки това през август ми предстоят много концерти в Русе, Слънчев Бряг, Приморско, Кюстендил, Девин, Паничище и на много други места, където хората ме очакват с нетърпение, заявява филкзвездата. /БЛИЦ