Столичните топхотели започнаха бясна надпревара за Мадона. Няма по-добра реклама по света от една нощувка на поп кралицата, признават в гилдията.
Мис Чиконе идва в София в края на август за концерта си на националния стадион. Мениджърите на звездата ще избират между "Шератон", "Хилтън" и грандхотел "София", но оглеждат и още няколко уютни местенца, разкрива "Стандарт".

Всеки от претендентите да подслони Мадона има своите козове. В "Шератон" бе Кайли Миноуг миналата година. Холивудските знаменитости като Колин Фарел и Антонио Бандерас пък си заплюха Гранда. "Хилтън" стана убежище на рок звезди като "Айрън мейдън". Последният хотел е и най-изгодната отправна точка за звездата по пътя й към стадион "Васил Левски". Друг плюс за "Хилтън" е, че певицата по принцип обича да отсяда точно в тази хотелиерска верига.

Запознати с навиците на Мадона шушукат, че от София тя ще иска освен идеални условия за почивка и точно определена храна, приготвена според кабала. Което означава, че родните готвачи нямат шанс да се вредят. Мегазвездата има навика да се доверява само на няколко топкулинари, които води със себе си по всички краища на света. /БЛИЦ