Златка Райкова доказа, че женската суета е по-силна от здравия човешки разум. Тя тръгна гримирана на плаж очевидно без да се замисли какво ще стане с макиажа й, ако случайно се натопи във водата.
Бившата плеймейтка се щракна от шезлонга, издокарана със светлорозово червило и черни като въглен хайдушки вежди, каквато е модата напоследък. Тя не бе пропуснала да подчертае сините си очи с тъмни сенки и да си напудри физиономията, за да не лъщи грозно, когато си прави селфита. Очевидно доволна от плажния си макиаж, Златка се бе постарала да си докара и прическа в същата стилистика. Тя си спретна палаво кокче на темето и опъна доволно хавлия сред останалите плажуващи в популярното сред родните звезди селище Свети Влас, пише  HotArena.

Феновете на Злати, особено тези от мъжки пол, веднага изплезиха езици по русото изкушение, в каквото тя се беше превърнала специално за плажната си изява. Много от дамите край морето обаче зацъкаха с език, като я видяха с грим на брега. „Тази жена не е нормална! Така ли се ходи на плаж? Ясно е, че не е тук заради морето, а си търси нещо друго“, тръгнаха злобни клюки по адрес на плеймейтката. 

Самата Златка не даде вид да се вълнува от хорските приказки. Но така и не припари до водата очевидно защото си даваше сметка, че натопи ли се, ще съсипе целия ефект от грима и прическата си. Самият й бански също не бе много подходящ за мокрене, а само за показване. Той беше решен в романтични воали, които биха се съсипали, ако се докоснат до вода. 

Според много от клюкарите на плажа Злати очевидно не е била там, за да хваща тен или да се забавлява във водата, а за да си търси мъж. Тя от месеци не се е появявала публично с ММА боеца Георги Валентинов, макар все още никой от двамата да не е съобщил публично, че са разделени. Недоумение обаче предизвика фактът, че тя често се показва в натурален вид на публични места, а точно на плажа, където по правило се ходи без грим, бе решила да се издокара като за модно ревю.