Шеф Иван Манчев обеща новия сезон на кулинарното риалити „Черешката на тортата“ да е коренно различен от всичко досега. Той сподели, че поставя нови задачи и предизвикателства за звездните участници и ги вади от зоната им на комфорт.

Този сезон е наистина интересен, тъй като освен предизвикателствата, успяхме да извадим участниците от зоната им на комфорт. Те трябваше да готвят навън, с определени продукти и рецепти. Показвах им такива и те трябваше да ги следват.

Доста се затрудниха, но се радвам, че успяхме и се получи. В момента предаването има голям успех. Винаги съм търсил мисъл и отношение към храната. Важно е как се съчетават продуктите и как се приготвят.

За мен е важно гостите да участват с тяхната визия, сърце и душа. Важно е да покажат себе си и своята същност. За мен храната е минало, бъдеще и настояще. Добре е гостите да се отпуснат и да не се притесняват, а да покажат най-доброто от себе си, разкри шеф Манчев.

Аз съм принципен човек особено в това, в което правя. Не се подавам на емоцията, защото тя е лош съветник. Увеличавам кръга си и имам много нови приятели, които обичам и уважавам. Многото ми приятели и контакти ме правят богат.

Важното е с хората, с които комуникираме, да сме такива, каквито сме. Важното е хората да ти дават вдъхновение и визия за бъдеще, категоричен е Манчев.

Пред репортера на Нова ТВ се появи и жената до топ готвача, която веднага се оплака, че е много комуникативен и не обръща достатъчно време на семейството си, но подчерта, че това не е непременно лоша черта.