Продуцентите на „Страх” са видимо обезпокоени. Успешно тръгналият формат е пред драстична промяна. Според интернет пространството това е най-якото шоу, излъчвано по българска телевизия. Но не на това мнение е професор Вучков, водещият на вече спряното му от ТВ2 „Размисли и страсти” според наблюдателите на "Новинар".
Донякъде безработен, от друга страна - с палав нрав, професорът е вече в преговори със собствениците на „Страх” и скоро предаването ще бъде негово. Първите няколко сезона ще преминат както обикновено, но по-натам идеята е състезанието да прерасне в изтънчено, дори леко сълзливо порно от селски тип. В този смисъл предполага да има игрички и с животни, както и други моменти от фермерския бит.

Наско Михайлов, лицето на „Страх,” каза, че за него няма проблеми, все пак е бил Мистър дупе за 2007 година, така че дали ще води новото предаване с панталон, или без, за него е без значение. По-проблематично е представянето на професора, който ще занимава гостите в студиото.

Като продуцент на новия формат не вървяло да води интервютата си по сутиен, от друга страна, трябва да бъде в тон със сценария. Говори се за някакви секси ботушки и къса плисирана пола. Спряганите за първи участници, най-големите смелчаци Велислава Дърева и Владо Кузов, са се отказали, въпреки солидната сума, която щели да получат кеш.

Те имали за задача, след като изядат по един том от книгата на Исак Гозес за Лили Иванова, да правят секс с щрауси, гледани при домашни условия. Това било възприето нормално, но чашата преляла, когато разбрали, че третата им задача е да спят един до друг със завързани очи, без изобщо да си посегнат.

Така че засега професорът продуцент е останал без играчи и ще се прави нов подбор в неделя на площад „Гарибалди”. Желаещите да се пробват трябва да пуснат по девет есемеса с вярното продължение на куплета „Кацнал бръмбар на трънка и захванал да...”. От всички на случаен принцип ще бъдат избрани сто човека, които вече ще се борят на площада.

Там ще трябва да гълтат изхвърлените наоколо найлонови пликчета и след това да изредят в хронологичен порядък всички хобита на Бойко Борисов. Баражите ще се състоят в скачане от движещ се трамвай, докато свирят на флейта. Последните четирима оцелели от еднакъв пол започват отново да пускат есемеси до припадък, докато накрая останат двама. Те ще бъдат първите участници в шоуто на Вучков.
/БЛИЦ