Слави Трифонов явно е запретнал ръкави, за да докаже крилатата фраза на своя “любимец” Жорж Ганчев, че “българите сме много малък, но за сметка на това много прост народ”. Невероятни хора участват в играта му “Бягство към победата”. С кастинг да беше търсил индивиди без елементарна обща култура, нямаше да събере такава сбирщина, гневят се от vip-bg.info.
 Нито един участник- българин не се сети, че Търново / днес Велико Търново/ е столицата на второто българско царство . От участниците го нацели само един и той е ...циганин. Браво поне на него. Бегълците към победата шашкаха цели автобуси и отделни граждани с ужасния въпрос : “Коя е столицата на второто българско царство?”. Никой не можа да им отговори. Имаше предположения, че е Шумен, Русе... Мислехме, че по-страшно от търсенето на връх Вола в мола няма, но се оказа, че простотията е бездънна.


Истинската трагедия настана при и търсенето на лобното място на Балдуин Фландърски. Бедният император щеще да се върти в гроба като високооборотна бургия, ако чуеше как произнасят името му. Добре, че умря навреме. Не е добре, че според легендата се е хвърлил оттам, та да имат бегълците какво да търсят. Един участник пък определи латинския император като герой на Уолт Дисни.  /БЛИЦ