Фолк певицата Роксана още не е сложила край на брака си с мъжа си Калин, а вече има нов. Изпълнителката се гушка в обятията на неизвестен младок и дори си пусна снимки от спалнята, пише "Tелеграф".
Звездата, която преди дни се изповядваше, че изживява голяма драма със съпруга си Калин, че била подложена от него на постоянен тормоз, този път сподели, че е изключително щастлива с новия мъж до себе си.

Кой е мачото, когото изпълнителката толкова влюбено прегръща, е въпрос на време да се разбере. Факт е обаче, че двамата изглеждат силно влюбени и не могат да се откъснат един от друг.

Феновете на Роксана обаче жлъчно отбелязват, че фолк звездата даже не е почакала да се раздели с мъжа си, а вече си е хванала нов. Само преди седмица изпълнителката на „За всеки има ангел” обяви, че слага край на брака си, защото отношенията й с мъжа й не вървят, а и тя била подложена на постоянен тормоз.

В последствие Роксана призна, че не става дума за физическо насилие, а за емоционален тормоз. Мъжът на изпълнителката обаче преживява доста по-трудно решението й да сложи край на брака им.

Той дори я заплашил, че ще се посегне на живота си, ако го напусне. При все това, Роксана не се поколебала да си тръгне, като се говори, че след окончателната им раздяла, той обмисля да замине за чужбина.