Вчера вечерта топ дизайнерката МЕГЗ сподели кадър от последната фотосесия на линията си удължения за коса с последователите си. На фотоса чаровната красавицата е с естествена визия и получи комплименти от многото феновете си, че изглежда все по-добре. 

Нещо друго, обаче, шокира всички. Целите крака на амбициозното миньонче са в синини. Белезите са толкова големи, че дори не са се заличили с Фотошоп.


Злите езици веднага коментираха, че дизайнерката най-вероятно е жертва на тежък побой, пише ХотАрена.

„Толкова тежки синини не са случайни”, категорични са те.

Миглена Каканашева не споделя почти нищо от личния си живот и е трудно да се определи кой би могъл да ѝ причини подобно нещо. Името ѝ обаче множество пъти е било свързвано с мъже, които имат силата и влиянието хубаво да я подредят по този начин. Възможно е Мегз да има синини и по лицето, но те да са добре замаскирани с грим. 

Друга версия е Мегз да се е подложила на разкрасителни процедури. Обикновено подобни синини остават след липосукция на краката. Красавицата, обаче, винаги е демонстрирала идеална фигура и е твърде слаба, за да се подлага на подобни интервенции.

Запознати коментират, че е възможно Каканашева да е инжектирала различни имуностабилизатори и стимулатори в тялото си. Това би обяснило огромната ѝ енергия и фактът, че е нечовешки издръжлива. „Подобни ензими се инжектират именно през краката. Те са на растителна основа и дават до 3 пъти повече енергия от нормалната за човек”.