На 7 февруари 2009 г. ще станем свидетели на брутален съвместен концерт на Sodom и Grave Digger в зала Христо Ботев (София), съобщи Петър Харалампиев от продуцентска компания Арт БГ в ефира на Z-Rock.

Билетите ще бъдат пуснати в продажба на 27 октомври (понеделник) в мрежата на Eventim.bg, както и на касите на НДК. За най-бързите фенове 500 билета ще бъдат на промоционална цена от 30 лв. След това цената на билетите става 35 лв., а в деня на концерта - 40 лв.
За първи път България ще стане част от турнето на Grave Digger във връзка с излизането на новия им албум Ballads Of A Hangman. Българските метъл фенове ще имат уникалната възможност да видят на живо членове на Running Wild в настоящия състав на Grave Digger.  
Специалното участие на Sodom, първата метъл група дошла в България след Промените, ще превърне концерта в едно от най-запомнящите се събития за българската метъл сцена. Подобен концерт, в рамките на това турне, ще се състои само в България.  
Организаторите отново обещават кристален звук в залата, какъвто беше и на Crematory. Арт БГ и Z-Rock - рок радиото на България ще раздават страхотни награди, свързани с концерта, като билети и фланелки, подписани от членовете на Sodom и Grave Digger. /БЛИЦ