Стратегии, интриги и първи конфликти очакват зрителите тази седмица в романтичния риалити формат "Един за друг". След като новата двойка във вилата на любовта, Кристина и Артьом, се присъедини към любовната надпревара, сега е ред за първото им индивидуално изпитание – да приготвят 22 палачинки за 22 минути.

Как ще се справят инфлуенсърите от Бургас и каква ще бъде реакцията на останалите участниците, когато ги видят, очаквайте в новия епизод на предаването.

Представяме ти 200 лв. Бонус за Спортна efbet.com

Новото индивидуално изпитание ще внесе напрежение сред дамите, а победата ще бъде възможна само с правилна стратегия. Жените ще се впуснат в игра с въпроси, в която трябва да познаят избора на своя кавалер.

Темите са свързани със семейните отношения, живота на мъжете преди връзките им, техните хобита и предпочитания. За да спечелят обаче, нежните половинки ще трябва да направят важен избор – от коя от своите конкурентки да откраднат точки. Шестте дами с най-висок резултат ще спечелят  залозите на партньорите си, а останалите пет – ще загубят. Кой срещу кого ще избере играе и ще бъде ли нарочена новодошлата Кристина, не пропускайте в новия епизод на „Един за друг“.

Какви залози ще направят кавалерите? Добри стратези ли са дамите? Как ще се справят с кражбата на точки и коя двойка ще стане отличник без нито една грешка? Кой ще поведе класацията и кой ще остане с най-малко средства в своята сметка, гледайте в новия епизод на най-романтичното риалити.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук