Танцьорка на Риана нагъва джуркан боб
Ендрия Бър разкрива тайната на хип-хоп чупките срещу 80 лв.
Професионалната танцьорка Ендрия Бър, която е кършила снага редом с Риана, се оказа фен на българската кухня. Американката гостува у нас заради проекта “Танцова работилница”. Тя настояла да опита типично българско ястие.
“Пред­ложихме й джуркан боб по смилянски. Много й хареса това ястие. Тя е вегетарианка и оцени качествата и на шопската салата”, обясниха за в. “Монитор” организаторите на инициативата. “Танцова работилница” е интензивна денс програма, която се провежда в България в продължение на една седмица. Тази година ще продължи до 6 април в столичната зала “Фестивална”. <br /> <br /> Ендрия Бър води класа по хип-хоп и срещу 80 лева разкрива тайната на street dance и по-точно на LA стила. “Хип-хопът се дели на студиен и уличен. Първият има строго определена хореография и правила. Освен това хип-хопът постоянно се развива и усъвършенства. Специално LA стилът е много динамичен и се променя с много бързи темпове”, обясни Бър.<br /> <br /> Хореографката работи към агенцията Go to Talent в Лос Анджелис. Миналото лято участва в турнето Macy’s Glamorama - Fashion in a New Light заедно с Cirque de Soleil, бой бандата Backstreet Boys и Шерил Кроу. В момента Ендрия е асистент в турнето на Monsters of Hip Hop. /БЛИЦ