Най-добрите певци в Гърция – Деспина Ванди, Йоргос Мазонакис, Ели Кокино, Танос Петрелис, Йоргос Христу готвят специална изненада за феновете си в България. Те ще съберат най-новите си хитове в компилация, която ще бъде създадена специално за българския музикален пазар, съобщиха от компанията на изпълнителите – Heaven Music Greece.
Колекцията ще бъде озаглавена Greek Heaven vol. 4, ще включва само най-големите гръцки хитове за 2008 г. и ще бъде издадена на музикалния пазар в България през ноември.
Според информацията, селекцията на певците ще балансира между споменатите популярни у нас имена и някои нови изпълнители, които на практика са дебютанти за територията на България. Парчетата, с които те ще бъдат представени обаче са техните най-нови хитове и ще бъдат издадени за първи път у нас.
В жанров аспект, траковете също ще бъдат много интересни – ще има поп парчета, някои традиционни за южната ни съседка “поп-фолк” изпълнения, балади, денс хитове и спиращ дъха дует на двама от най-популярните изпълнители в Гърция. По този начин албумът ще представи на феновете цялостен поглед върху музикалната сцена за 2008 г. и ще включва най-популярните парчетата, които завладяха таверните, клубовете и радиоефира в Гърция в последните месеци. Не е изключено и някои от звездите да направят концерт в България, в подкрепа на албума Greek Heaven vol. 4. /БЛИЦ