Натиреният от племето на Изгубените в "Игри на волята" Валентин, който вече не е част от играта, продължава да бъде толкова популярен, колктото и преди, та даже и повече, пише "Телеграф".

Със сигурност биe по слава дъщеря си Елена, която трябваше да остави на острова на отшелниците. С две думи - превърна се в звезда, без да се напъва, а заради себе си, просто защото е Вальо.

Хасковлията, който бе обявен за досадник номер 1 в сезон 5 на Игрите и будеше съплеменниците си в ранни зори, късайки им нервите, отприщи нов тренд в социалните мрежи.

Култовата досадна реплика на Вальо: "Добро утро, успешни млади хора, време е за ставане, нов ден изгра, слънцето вече е доста високо и се очертава прекрасен ден, няма нито един облак горе", залива нета и се е превърнала в тотален хит.

Нещо повече, тя е станала толкова популярна сред младежите у нас, че те масово се събуждат в леглото именно с думите на треньора по културизъм, които не им оставят никакъв шанс и буквално им изправят косите от ужас, че трябва да стават за училище.

Вместо стандартните звуци, тийнейджърите са настроили алармите на телефоните си да пускат гласа на Вальо, който им нарежда да се събуждат вече.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук