Васил Петров и Рут Колева се насладиха на екзотично азиатско меню
Повелителят на джаза и поп-дивата обмениха творчески идеи в компанията на мистериозна, огнена напитка
В изисканата обстановка на столичния азиатски ресторант „Марлин” Рут Колева и Васил Петров присъстваха на ексклузивна презентация на огнения еликсир Маутай. Домакините бяха приготвили специално девет-степенно меню от най-изкусителните блюда в азиатската кухня, на които напитката на дипломацията в Китай бе изящен партньор.
Всеки от посетителите в ресторанта вдигна наздравица с шот от високо-градусово байджу и коктейли забъркани от миксолога Александър Симеонов. Традиционно китайско домакинство демонстрираха собствениците г-жа Шухуей Лоу и съпругът й. Лаврак Хон Шао, панирани в кокосови стърготини скариди, черни пикантни гъби, салата от водорасли и други азиатски изкушения, бяха само част от великолепието, на което се насладиха гостите.
В наздравицата с азиатското изкушение домакинът винаги поставя чашата си по-ниско, за да демонстрира уважението си към госта. Специалистите определят азиатската напитка като най-подходящото питие за традиционната източна кухня.