Водещата на „Папараци“ Венета Райкова си търси нов платежоспособен мъж за сериозна връзка, при това по доста оригинален начин – с помощта на специалисти в окултните науки.
 
Палавата поповчанка отдавна е известна в светските среди като една от най-ревностните почитателки на всякакви врачки и екстрасенси, но този път тотално се е вманиачила по езотериката. Райкова е пръснала четирицифрена сума по гледачки от началото на годината с надеждата да открие подходящ партньор според високите си изисквания, твърди „Таблоид“.
 
Отделно Венета цакала 500 лева за звездна карта, която показала, че бъдещият й мъж трябва да е роден през юни или декември, между 1961-а и 1972-а година, одумват я колеги.
 
Телевизионерката никак не се срамувала от примитивните си занимания и дори с чувство на известна гордост споделяла: „Трябва и за мен да се намери някъде един милионер. Щом се налага да го търся с врачки, така да бъде!“
 
Венета от години обикаля известните гадатели от София и околността, като често мъкне със себе си и своя малък наследник Патрик. Странното име на отрочето от брака й с Тишо също е плод на залитането й по екстрасензорните възприятия. Лечител от Пернишко я посъветвал да нарече хлапето на Свети Патрик още докато била бременна, за да го спаси от урочасване.
 
Водещата спазва и препоръките на топастроложката Алена сутрин и вечер да мие детето си със светена вода, за да го защитава от зли очи и лоши влияния.
 
Райкова отдава провала на привидно стабилния си брак с бившия ресторантьор и настоящ хазартен бос Тишо на циганска клетва. Преди години красавицата отхвърлила предложението на стара ромка да си купи стръкче повяхнал здравец за 10 лева и презрително подминала бабата, като дори я бутнала настрани. Старата вещица промърморила нещо зад гърба й и от този миг Венета е убедена, че е жертва на любовно проклятие.