Достолепните бели коси на актьора Владо Пенев останаха в историята и звездата на Народния театър се разхожда в променена визия с буйна кестенява прическа и брада, пише "Монитор".

Неочакваната трансформация на бившия служебен министър на културата най-вероятно няма да е трайна, тъй като е продиктувана от
участието му в медицинската драма „Откраднат живот“.

Жега: Маги Халваджиян хвърли нова бомба, показа горещо ВИДЕО с Мария Игнатова и Димитър Рачков!

Новата визия на Пенев издаде режисьорката на сериала Зорница София Попганчева, която се похвали със снимка с актьора във Фейсбук. Кадърът беше придружен от закачлив текст: „Невероятно, но факт! На снимки с Младия Владо Пенев. В Откраднат живот 06 стават чудеса“. Фенове и приятели пък се пошегуваха под публикацията, като влязоха в малък спор дали бъдещият директор на болница „Св. Кирил“ прилича повече на младия Енгелс или на Димитър Благоев.

Това не е първият път, в който Владо Пенев променя напълно визията си заради роля. Преди години той пусна сегашната си дълга коса и брада за друг сериал, в който играеше ключова роля на комисар Попов - „Под прикритие“. Освен това за последния сезон на крими поредицата, която вървеше по БНТ той се напъна и качи цели 25 кг.

Въпреки че финалната точка на мафиотската сага отдавна е сложена, а Владо Пенев бързо се раздели с излишните килограми, които натрупа за образа, той запази както косата, така и брадата си. Най-вероятно обаче сега няма да остави кестенявия им цвят, а боядисването е било нужно, за да бъде разказана историята на героя му проф. Асен Цонев.

Освен Пенев, в шестия сезон на „Откраднат живот“, който стартира на 11 септември по Нова телевизия, дебютират още много известни актьори. Лекарският екип ще допълни Владо Карамазов, а Юлиян Вергов ще се завърне, заедно с екранната си съпруга Ана Пападопулу.

Героят на Наум Шопов-младши ще мине от отбора на лекарите в този на пациентите, а към младите звезди на сериала се присъединява Неда Спасова, която зрителите познават от българския филм „Дамасцена“.