След впечатляващото представяне на Владо Николов във „Фермата“ 3 изглежда ще има опашка от волейболисти за следващия сезон на хитовото риалити на bTV.
Първи примерът на треньора си ще последва младата надежда на волейболния „Левски“ Гордън Люцканов. „Каза ми, че ще си подаде документите за кастинга на „Фермата“ 4, защото смята, че ще се справи по-добре от мен“, разкри след излизането си от формата Владо Николов. Той напусна шоуто в полза на селското момче Яни Андреев, след като го победи на дуел и обясни, че има доста работа с отбора на „Левски“, в който е и Люцканов.

Според волейболната легенда младежът има добри шансове в предаване като „Фермата“, в което се изисква и добра физическа подготовка. „Той е от Ябланица, много здрав физически, млад и способен е. Освен това е чаровен и харизматичен”, коментира предимствата му настоящият му треньор в тима на сините. Младата надежда е централен блокировач в младежкия национален отбор и вече демонстрира буен характер и на терена.

Преди месеци се замеси в скандал, след като се сби със свой съотборник от „Левски“ след загуба на националите на квалификациите за световното при младежите. Той отговорил на разпределителя Николай Манчев, който му скочил на бой след катастрофалното поражение на отбора. Владо Николов обаче прости и на двамата си играчи, а очевидно сега единият от тях е решил да му доказва качества.