Поп-фолк певицата Валя е била на бизнес среща в столичния бар “Неро” час преди той да бъде взривен, писа “Хасковска Марица”. Изпълнителката на “Искам всичко” и мъжът й Краси се стреснали не на шега, от ударната вълна на заложената бомба в заведението на сочения за най-крупен контрабандист и бивш висаджия Николай Методиев – Пилето.
Двойката още не можела да се отърси от стреса, коментират те със свои близки в Хасково.
Завършилата математическа гимназия Валя отскоро се продуцира сама, след като договорът й с “Пайнер” изтече през декември. Най-вероятно в “Неро” тя е уговаряла продуцирането на новите си музикални продукти.
Мнозина помнят хасковлийката още от началото на певческата й кариера, която тръгна от ресторант “Гурковата къща”. В музикалната компания на Митко Панйера тя се прочу като най-добрата изпълнителка на песните на Цеца Величкович. “Лека Нощ, самотно тяло”, стана хит, а през 2002 г. Валя получи награда за дебют и бе на върха на славата си. Почитателите на попфолка луднаха по дуетното й парче с DJ Джери “Мога, но не искам”, както и по хита й с Жоро Любимеца “Не се променяй”.
След шумен развод с първия си мъж – хасковлията Любо, в момента Валя живее с любимия си Краси. Двамата се радват на новородената си дъщеричка Мария. Мария Друмева, БЛИЦ