Талантите с най-нисък зрителски вот след първия голям концерт ще бъдат подкрепени от български звезди в първото токшоу, тази вечер в Music Idol 3 от 20.00 часа. Междувременно отношенията между част от талантите вече се задълбочиха и съвсем скоро феновете на шоуто ще разберат между кои от тях се заражда любов.
На сцената на шоуто ще се изявят Богдана Трифонова от “Часът на мама” и Симеон Колев – водещ на предаването “Стартер” на БГ радио, които ще представят своя авторска песен.

Освен това в студиото ще има защитници на барабаниста Димитър Симеонов, който е обвинен, че е ослепил Виктория след системен побой. В събота негови колеги и приятели се събраха на протест пред Окръжния съд във Варна в негова защита. По думите на негови приятели Димитър е добър човек, не е бил агресивен и предаването си прави пи ар на негово гръб. Защитниците му попитаха защо се премълчава, че Виктория е имала проблем с очите – имала е 10 диоптъра преди да се познава с евентуалния си насилник.

На първия голям концерт айдълите пяха български песни. Журито хареса най-много изпълнението на Русина, която пя песента на Камелия Тодорова “Прошепнати мечти”. Овации предизвикаха изпълненията на Маги /”Ти не дойде” на Кокомания/ и на македонците, особено Боян, който изпълни страхотно “Среща” на Щурците и изправи залата на крака.

13-годишната Симона и една от фаворитките Соня, които пяха песни съответно на Йорданка Христова и Лили Иванова, бяха разкритикувани от журите, че не са избрали подходящата песен. /БЛИЦ