Аня Пенчева е поредната звезда, която напусна Dancing Stars след елиминации. Актрисата се бори за оставане в шоуто с Божидар Искренов и Георги Мамалев.
Въпреки силното си желание да остане, Аня не успя да събере достатъчно зрителски гласове за разлика от миналия четвъртък, когато тя и партньорът й Рангел Спиров пак бяха на елиминации, но тогава се спасиха.
По думите на журито от Dancing Stars си тръгва една от най-лъчезарните кандидатки за титлата Кралица на танците.
Преди да стане ясен зрителският вот триото Андрей, Дони и Нети защитиха синята идея в "Дуела на честта" между тях и двойката Ники Кънчев - Стефка Костадинова. Тримата изиграха малък танцувален етюд, от който печеливш в крайна сметка си тръгна Иван от "Сблъсък". Партньорът на Андрей, изскочи от публиката и "простреля" развилнелите се танцьори, след което си тръгна с Нети под ръка. Журито оцени на шега изпълнението на тримата с общ резултат 7:1, който е най-голямата победа на "Левски" над ЦСКА. Иван е известен като луд фен на синия отбор.
В понеделник се очаква отпадналите до момента двойки отново да се появят на дансинга, за да се преборят за втори шанс в голямата танцувална битка. Към тях ще се присъедини и нова двойка, чиито имена ще станат ясни съвсем скоро. /БЛИЦ