Васил Василев - Зуека успя да обиди колегата си Герасим Георгиев - Геро и ко-водещ на "Като две капки вода" и той напусна изненадващо сцената на шоуото. 

"Като две капки" вода за първи път през този девети сезон остана без жива публика в залата. Надпреварата, която минава под логото на "All Stars" остана само с членовете на екипа около сцената. 

Васил Василев и Зуека и Герасим Георгиев - Геро се появиха в типичните за този си сезон екстравагантни тоалети и припомниха, че мрачно сценарият от миналата година заради коронавируса се повтаря. 

"Миналата година обявиха локдаун точно от понеделник, когато трябваше да се излъчва епизод на "Като две капки вода", сега пак ни затвориха от понеделник", спомни си Зуека. 

След секунди обаче скандал раздели водещите и Геро реши да зареже колегата си на сцената, като демонстративно и обидено си тръгна от нея. 

Ябълката на раздора се оказа Юлиан Вергов, който за поредна седмица липсваше от студиото. "Къде е тоя бе", запита любопитно Геро и добави: "Пак ли са го взели в някой нов сериал".

След положителния отговор на Зуека Герасим гневно напусна сцената и каза, че настроението му вече е съсипано.