Визията Дестинация Нула
 Jaguar Land Rover се стреми да адаптира своите продукти и услуги към бързо променящия се свят чрез изключителни иновации. Целите са: нулеви емисии, нулеви инциденти и нулеви задръствания.

Партньорството на Jaguar Land Rover с Кеймбридж позволява интегрирането на най-добрите налични технологии и разработването на приложения, подходящи за автомобилния сектор.

Пионерската британска марка предлага на клиентите си обогатено изживяване, с което се доближават към плана си за Дестинация Нула (Destination Zero), която има за цел едно по-безопасно, интуитивно и интелигентно бъдеще за всички.

Част от визията вече е налице при новата конструкция на купето PTA (Premium Transverse Architecture), която е създадена специално за новите модели на Land Rover. Това е революционна платформа, която подобрява комфорта и управлението, като подкрепя електрификацията с модерни хибридни версии.

Jaguar
За първи път в България е последното попълнение към семейството на британската марка – новият Jaguar ХE, един изключителен спортен седан, налагащ стандартите в сегмента си. Новото XE притежава стил и присъствие, които го отличават от всеки друг автомобил в неговия клас.

Новата информационно-развлекателна система Touch Pro Duo е модерна, технологична и е разположена на цели два сензорни екрана. Обновеният дизайн придава на XE по-динамична и спортна позиция.

XE изглежда по-широк и по-нисък от преди, с по-големи предни отвори и смели мускулести форми, които намекват за усъвършенстваната аеродинамика. Пригответе се за вълнуващо пътуване с изключителна динамика, подобрения в окачването и удобството на функцията JaguarDrive Control.

С пробег от 470 км, ускорение от 0 до 100 за по-малко от 4,7 секунди и време за зареждане от 40 минути, новият I‑PACE е преди всичко Jaguar - истински автомобил за водача. Съчетанието от динамика на спортен автомобил, нулеви емисии, изключителен финес и истинска SUV практичност правят I-PACE най-отличителния избор в неговия сегмент.

За по-малко от 1 година от официалното си представяне първият електрически SUV автомобил на Jaguar спечели повече от 70 престижни международни награди, сред които са: Световен и Европейски Автомобил на 2019г., Най-екологичен автомобил за 2019, Най-добър дизайн в света за 2019 и много други. Jaguar I-PACE дори грабна най-значимите призове на немска земя, а именно Автомобил на годината в Германия, Най-добро електрическо задвижване и Най-добър нов мотор.

С изключителното си спортно присъствие и динамично управление F-PACЕ въвежда нови стандарти за удоволствие от шофирането.

От издутия преден капак до ясно очертаните задни хълбоци мощният му външен вид го откроява от останалите автомобили и кара всички да извръщат глави след него, когато се появи на пътя. Jaguar F-PACE е мощен и луксозен SUV автомобил, който комбинира максимално въодушевление от шофирането и икономичност. Технологически усъвършенстван до самата си същност, F-PACE се грижи за вашата безопасност, свързаност и забавление.

Той притежава възможности за всякаква пътна настилка и капацитета за шофиране всеки ден. F-PACE е Jaguar за вас, Jaguar за вашето семейство.

Jaguar E-PACE е произведение на изкуството. Първият компактен SUV автомобил на Jaguar е уникално съчетание от впечатляващ дизайн и динамика в управлението.

Грабващият погледа дизайн на E-PACE е подчертан от елегантни LED светлини, които му придават зашеметяващо присъствие на пътя. Никога досега не е имало компактен SUV автомобил, подобен на E-PACE. Съчетание от ДНК на спортен автомобил, практичен дизайн и усъвършенствани технологии.

Land Rover
С помощта на пионерски иновации, вече десетилетия наред Land Rover печели специално място в сърцата на откриватели, изследователи, хуманитарни организации и приключенски семейства по цял свят.

Доказал се в най-тежките условия на планетата, новият Defender е единствения модел, който може да допълни династията на Land Rover с недосегаемия лукс в семейството на Range Rover и безкрайните възможности и функционалност на Discovery. Това е новият Land Rover Defender.

Емблематичният SUV автомобил специално проектиран за 21-ви век – интелигентен, готов за всякакви приключения и осигуряващ безопасност за вас и вашето семейство.

Новият Defender в същността си е проектиран да служи на приключенците, любопитните умове, хората, които ценят обществото и се стремят към велики дела. На Автосалон София 2019 Land Rover повдига леко завесата и над новия Defender, който украсява визията на щанда.

Премиера на Автосалона прави изцяло новото Discovery Sport, което съчетава легендарната проходимост на Land Rover с уверено присъствие в градската джунгла.

Единственият компактен премиум SUV автомобил, който разполага с 5 + 2 места. Трансформиран и подобрен дизайн и интериор, които му придават елегантност и съвременен вид.

Безупречната инженерна изработка на най-бързо продаващия се Land Rover, произвеждан някога, е гарантирано по-ефективна, технологично напреднала и по-многофункционална от всякога. Същевременно, тя гарантира безопасност за всички в купето и ненадминати нива на комфорт.

Акцентът на Автомобилния салон през 2019 е новият Range Rover Evoque, най-успешният модел в историята на марката Land Rover. За 8 години на пазара той е награден с повече от 220 престижни международни отличия.

Пионер на пазара на луксозните и компактни SUV автомобили, Evoque може да се гордее с близо един милион продажби в световен мащаб. Проектиран да съчетава изкусно градския живот с бягството сред природата, новият Range Rover Evoque надгражда устойчивия лукс и привлекателност на оригинала с прецизно усъвършенстване на моментално разпознаваемия му силует.

С 575 к.с., предоставени от модерния двигател V8 с компресор суперчарджър, новият Range Rover Sport SVR е най-бързият Land Rover досега, с максимална скорост 280 км/ч и може да ускорява от 0 до 100 км/ч за 4,5 секунди. Новият мощен SUV съдържа смели промени в дизайна и разширено използване на олекотени материали за подобряване на динамиката, управлението и пъргавината.

Range Rover Autobiography е образец на дизайна, майсторската изработка и проходимостта на Range Rover. Той притежава съблазнителна каросерия с луксозно купе от следващо поколение и несравнимата проходимост върху всякакъв терен, очаквана от Range Rover. Красиви пропорции и мощна стойка дават на Autobiography неповторимо присъствие на пътя.