Както се оказва, много от собствениците на всъдеходите Land Rover и Jaguar не използват и половината от потенциала на своите автомобили. В разгара на зимата вносителят на марките Jaguar и Land Rover у нас – „Мото Пфое”, проведе уникален тест-драйв в подножието на Плана планина, за да покаже на представителите на медиите на какво са способни британските луксозни всъдеходи в естествената им среда.

На това много красиво място, всъдеходите се пребориха с големите преспи от сняг. През зимния период особено ясно се усеща как автомобилът се справя сам със спускането от снежната планина, отбелязва "Монитор" в тест-драйв репортаж. Вслушвайки се в препоръките на инструктора за шофиране в дълбок сняг, с новите модели на Land Rover и Jaguar ще преминавате по маршрута лесно и удобно като на разходка.

Именно такива тестови шофирания позволяват на потенциалните клиенти или собственици на Land Rover и Jaguar да разберат на какво са способни тези луксозни всъдеходи. В зимния тест-драйв на сняг взеха участие цялата гама модели на Land Rover, а именно Discovery, Discovery Sport, Range Rover, Range Rover Sport, Velar и Evoque, а от гамата на Jaguar в снежното предизвикателство се включиха високопроходимите модели F-PACE и E-PACE.

Как се представиха новите модели на всъдеходите Land Rover и Jaguar в преспите на Плана планина вижте със снимки в auto.blitz.bg