Бившият треньор на Левски и националния отбор по баскетбол Константин Папазов призна, че преговаря със "сините". Тити, който в момента е технически директор на мъжкия национален тим дори сподели, че има устна договорка с президента на клуба Юлия Боянова.
„Не е тайна, че водя преговори с Левски. Разбрал съм се устно със собственика на Левски, че ще стана треньор отново. Аз имам морален дълг към него и ще си изпълня уговорката. Два дни, след като завършат квалификациите за Европейско, започвам работа там”, разкри Папазов при награждаването на националите за отбор на месеца. „Това е най-сладката награда, която получавам. Имам още 4-5 в нас, но тази е най-сладката, защото я получавам точно в такъв месец. Още повече ще се радвам, ако я получим и следващия месец”, каза още Папазов.
„Доволен съм, че получихме тази награда. Искам да я получим и за следващия месец. Това може да стане факт само след два дни. Наградите обикновено се взимат от състезателите, а в последния ни мач всички показаха, че я заслужват. Нашето класиране ще бъде най-хубавото нещо, което може да се случи и на нас, и на вас”, бяха думите на треньора Пини Гершон. /БЛИЦ