Самолетът на Манчестър Юнайтед отново ще бъде на разположение на Димитър Бербатов. Шотландският мениджър на "червените дяволи" Алекс Фъргюсън е дал съгласието си Митко да присъства на церемонията "Футболист на годината", която е на 27 декември. Сър Алекс много се зарадвал, след като научил, че Бербо става за пети път №1 на България, научи БЛИЦ.

Идеята на шотландеца била Митко да пристигне у нас непосредствено преди началото на церемонията и веднага след нейния край да отпътува обратно за Острова. Причината е, че на 29 декември Юнайтед има мач с Мидълзбро от Висшата лига.

Сър Алекс неколкократно заръчал на Митко да не забрави да му донесе от хубавото червено вино, с което го зарадвал преди време.

Това няма да е първи случай, в който Бербо се прибира у нас със самолета на Юнайтед. Както е известно, Митко пътува с него, след като стана футболист на европейския клубен първенец, за да бъде официално представен пред родните медии. По-късно Бербо заедно с Неманя Видич бяха откарани и прибрани от Белград, където България загуби с 1:6 от Сърбия в контрола. /БЛИЦ