Манчестър Юнайтед победи Блекбърн с 2:0. Димитър Бербатов отново не вкара гол за “червените дяволи”, но показа, че той е човекът, който държи руля на атаката на тима. Българинът раздаваше прекрасни пасове за своите съотборници, отваряше пространства и бягаше от прикрепените към него защитници като Хари Худини, пише в днешния си брой авторитетния в. “Таймс”.

Играчите на Блекбърн така и не можеха да осъзнаят откъде идва опасността, тъй като играчите на Юнайтед изкачаха от всякъде, а Бербатов бе неуловим. Сър Алекс инструктира играчите си да подават на българина, дори и когато е покрит и това се видя срещу Роувърс. Покрит от Кристофър Самба и Райън Нелсен Бербо доказа, че е истински Худини и успя да изведе Дарън Флетчър сам срещу Джейсън Браун, но шотландецът не успя да преодолее вратаря.

Друг невероятен пас на българския национал изведе Рууни срещу Браун, но и тук не последва гол. Бербатов комбинираше с всичките си съотборници и създаваше голови положения за тях. При една бърза контраатака Дими намери Гигс, който стреля към вратата на Блекбърн, но Браун спаси удара./БЛИЦ