Фамилия Ганчеви не участва дейно в лятната селекция на ЦСКА, разбра БЛИЦ от достоверни източници. Нещо повече - тайните мисии на Стойчо Стоилов за нови играчи скоро ще секнат. Както е известно,  той продължаваше да бъде основен двигател при намирането на нови футболисти, макар официално да не се води на работа в клуба.

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

Гриша Ганчев също се оттегля от селекцията, която активно правеше заедно със Стоилов и сина си Данаил. Това се отнася и Ганчев-младши.

Във футболните ни среди се говори, че Дани от доста време не се е появявал при отбора, което бе част от ежедневието му. Последната му поява при футболисти и треньори е била преди около два месеца, когато е уведомил подчинените си, че ще има забавяне на заплатите.

Във футболните ни среди се говори, че лятната селекция на ЦСКА е в ход. Водят се финални преговори с трима състезатели - двама от чужбина и един от България. В преговорите участват за първи път други мениджъри.  

БЛИЦ вече писа, че има два варианта за Ганчеви след края на сезона. При първия и двамата напускат, като 61-годишният бизнесмен ще продаде акциите си. При другия Гриша Ганчев ще остане като акционер, но няма да се намесва в операционната работа на клуба, а синът му ще напусне ЦСКА.